ЗА НАС

Некст Консулт е водеща на българския пазар компания за управленско консултиране с над 300 реализирани консултантски проекта в повече от 130 клиента само в последните 7 години. Основна цел на компанията е да добавя стойност на своите клиенти чрез въвеждане на добри управленски практики в областта на Бизнес консултиране, Lean (Лийн) практики за управление, внедряване на Salesforce и SAP, Digital, 20 Ключа.

Некст Консулт е официален представител на PPORF Development Institute Inc., автор и собственик на японската методология 20 Keys ® (20 ключа), която прилага принципите на LEAN (лийн) трансформация с цел цялостно подобряване на дейността на компаниите.

Компанията е партньор и риселър за територията на България на най-иновативното облачно решение в света за продажби и обслужване – Salesforce CRM. 

В края на 2015 Некст Консулт разшири портфолиото си със софтуерното решение SAP ERP – водещо сред ERP системите в световен мащаб. Експертизата на компанията бе допълнена от екипа на придобития от Некст Консулт внедрител sPro, притежаващ солидни познания и дългогодишен опит в областта на имплементирането на различни ERP системи и познат на пазара като надежден партньор за реализиране на SAP решения в страната и чужбина.

Свидетелство за високата добавена стойност на услугите на Некст Консулт са многoбройните реализирани проекти с наши клиенти, подпомагащи тяхната конкурентноспособност и дългосрочен успех.

sap-partner-logo

Ценности

Коректност и професионализъм във всичко и към всеки

Отвореност и мислене без граници

Ценим и развиваме хората си

Даваме обещания, които изпълняваме

Обичаме това, което правим

УПРАВЛЕНСКИ ЕКИП

ДОКАЗАНИ ЕКСПЕРТИ. РЕЗУЛТАТИ НА СВЕТОВНО НИВО.

linkedinmail

Орлин Дочев

Управляващ партньор   plus

linkedinmail

Тошко Петков

Партньор, Бизнес консултиране  plus  

linkedinmail

Иво Дрешков

Партньор, Софтуерни решения  plus  

linkedinmail

Максим Колев

Директор, Софтуерни решения  plus  

linkedinmail

Стела Шарц

Директор, Бизнес консултиране  plus  

linkedinmail

Даниела Йонова

Мениджър, Маркетинг и бизнес развитие  plus  

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ