Клиенти

Клиентски истории

  • 20% скок на продажбите отчита ЧЕЗ Трейд с въвеждането на Salesforce
  • Застрахователно Дружество България: нашият бизнес е да печелим доверие. Правим го със Salesforce CRM
  • Омникар БГ добива видимост за нуждите на клиентите си чрез Salesforce CRM
  • Булстрад Живот: сред целия застрахователен сектор ни отличава обслужването – чрез Salesforce
  • Ролпласт подобрява организационната култура и ефективността на работа с помощта на LEAN методология от Некст Консулт
  • „Апекс-Сервиз“ расте устойчиво с помощта на „Некст Консулт“ : Растящият бизнес изисква управление в съответствие с мащаба му
  • TELUS International Europe: със Salesforce защитаваме инвестициите си в най-ценния си актив – хората
  • Когато мащабът на бизнеса става предизвикателство: Salesforce внася ново ниво на управляемост в „Спиди“ АД
  • В силно конкурентна среда оцеляването зависи от способността за бърз анализ на пазара: Salesforce в „Болярка ВТ“ АД

Препоръки

Препоръка от Банка ДСК ЕАД

“Имаме удоволствието да препоръчаме професионалните услуги на Некст Консулт, както и способността им да внедряват Salesforce.com. С работата си консултантите подобриха структурата на нашата компания и управлението на проектите ни.”

Юрий Генов, Изпълнителен директор на Банка ДСК ЕАД

Препоръка от Камакс ООД

“Некст Консулт се превърнаха в наш доверен сътрудник в изпълнението на проекти, целящи подобрение на стратегическото и оперативно представяне и ние без колебание ги препоръчваме като професионален и коректен партньор. Планираме да ползваме тяхната професионална помощ и съвети и в бъдещи наши проекти за подобряване на бизнес процесите в компанията.”

Асен Максимов, Управител на Камакс ООД

Препоръка от Примекс ЕООД

“Останахме удовлетворени от увлекателно презентираните и практически-ориентирани курсове и с удоволствие препоръчваме фирма Некст Консулт като специалисти в обученията по продажби и мениджмънт.”

Георги Крумов, Управител на Примекс ЕООД

Препоръка от Грайфер България ЕООД

“Благодарим на екипа на Некст Консулт за отличното обучение и ги препоръчваме на всички компании, които желаят да подобрят уменията на търговските си екипи и да ги мотивират към по-добро представяне.”

Георги Крумов, Управител на Грайфер България ЕООД

Препоръка от Гопет Транс ЕООД

“За нас бе удоволствие да работим с лекторите на Некст Консулт, които са доказани в практиката търговци с отлични презентационни и комуникационни умения. Курсовете с тях се отразиха положително както на знанията ни, така и на вдъхновението и инициативността на търговския ни екип. Препоръчваме компанията като отличен избор в обученията по техники за успешни продажби.”

Мариана Христова, Изпълнителен директор на Гопет Транс ЕООД

Препоръка от Болярка ВТ АД

“Лекторите на Некст Консулт демонстрираха задълбочени познания по отношение на процесите по продажби и маркетинг в нашата индустрия и приложиха увлекателен и ориентиран към практиката обучителен подход. Препоръчваме търговско дружество Некст Консулт, като надежден партньор в областта на обученията по продажби, благодарение на комбинирания им опит от многогодишна търговска и консултантска практика.”

Костадин Станев, Изпълнителен директор и Ивайло Тодоров, Финансов директор на Болярка ВТ АД

Препоръка от Ойлкарт ЕООД

“Бихме искали да изкажем своите благодарности на фирма Некст Консулт и нейния екип за професионално свършената работа, коректното им отношение към нас и най-вече за ползите, които постигнахме посредством тях. Горещо препоръчваме екипa на Некст Консулт като доверен съветник и надежден партньор за развитието на Вашия бизнес.”

Борис Димов, Управител на Ойлкарт ЕООД

Препоръка от ИКТ Клъстер

“Организацията на работата и квалификацията на експертите на Некст Консулт ООД бяха на отлично ниво. Фондация Клъстер информационни и комуникационни технологии е удовлетворена от съвместната работа с фирма Некст Консулт ООД, като я препоръчва искрено като лоялен и доказан партньор.”

Петър Статев, Председател на УС, ИКТ Клъстер

Препоръка от Ер Франс България

“Бих искала да препоръчам Некст Консулт като надежден и изключително професионален партньор. Консултантите от Некст Консулт постигнаха очакванията ми със своето ниво на знания в областта на продажбите и маркетинга. Високо оценихме способността им да споделят това знание по изключително вдъхновяващ, енергичен и добре структуриран начин.”

Дженифър Мазет, Регионален мениджър, Ер Франс България

Препоръка от Транспрес ООД

“Консултантите от Некст Консулт спечелиха доверието ни с отличните си професионални умения, личното си отношение и стремежът навременно да отговарят на всичките ни нужди.”

Веселин Стоянов, Управител на Транспрес ООД

Препоръка от Мания Тийм АД

“Благодарим на Некст Консулт за вниманието, ангажираността и персоналния подход, който демонстрираха в целия ход на проекта. За нас бе удоволствие да работим заедно и ги препоръчваме като професионален и надежден партньор за консултантски услуги.”

Севдалин Спасов, Изпълнителен директор на Мания Тийм АД

Препоръка от Д.Д.Д-1 ООД

“Бихме искали да изразим нашето задоволство от подхода на работа на консултантите на Некст Консулт, които демонстрираха задълбочени познания в добрите практики за оптимизация на бизнес процеси, както и високо ниво на ангажираност и лично отношение съобразно нашите специфични нужди.”

Мартин Петров, Управител на Д.Д.Д.-1 ООД

Препоръка от Солвекс – Козметични продукти ООД

“С удоволствие препоръчваме услугите на Некст Консулт като доверен партньор с отлични професионални и междуличностни умения, които са предпоставка за успеха на всеки проект.”

Любомир Карайодов, Управител на Солвекс – Козметични продукти ООД

Препоръка от Денито ООД

“В усилията ни да бъдем лидери в това, което правим, ни съдейства фирма Некст Консулт. Професионалният екип от мениджъри и консултанти демонстрира широки познания в областта на бизнеса и индустрията. Съветите им бяха практически ориентирани, приложими и изцяло съобразени с нуждите на нашата компания.”

Димитър Русев, Управител на Денито ООД

Препоръка от МКБ Юнионбанк ЕАД

“Некст Консулт ООД бяха избрани за консултант по проекта след проведен конкурс, спечелен в конкуренция с още девет кандидати. Подходът им на работа впечатли още от самото начало със своята задълбоченост, ангажираност и проява на персонално отношение. Всички дейности бяха изпълнени в тясно сътрудничество с висшия мениджмънт на Банката, което предостави възможност за трансфер на знания и добри практики към нашия екип.“

Мария Илиева, Главен изпълнителен директор на МКБ Юнионбанк ЕАД

Препоръка от МКБ Юнионбанк ЕАД

“Консултантите от Некст Консулт за втори път успяха да отговорят на нашите очаквания и да ни впечатлят със своята компетентност и задълбочени познания в областта на маркетинга и управленското консултиране. Направените препоръки бяха базирани изцяло на факти от обстойния анализ с индивидуалния профил на МКБ Юнионбанк и нейната бизнес стратегия. Високо ценим съвместната ни работа и положените усилия от екипа на Некст Консулт ООД за осъществяването на поредния ни успешен проект заедно.”

Анна Аспарухова, Изпълнителен директор на МКБ Юнионбанк ЕАД

Препоръка от Гопет Транс ЕООД

“Препоръчваме Некст Консулт като компетентен и доверен съветник, търсещ оптимални решения за клиентите и подпомагащ вземането на коректни и ефективни управленски решения.”

Петър Петров, Управител на Гопет Транс ЕООД

Препоръка от хипермаркет Практис

“В процеса на работа по двата съвместни проекта, консултантите от Некст Консулт ООД демонстрираха изключителен професионализъм и познание в областите на анализ. Екипът на Некст Консулт ООД идентифицира с изключителна точност приоритетните области за подобрение в компанията и препоръча ефективни мерки за подобряване на представянето.”

Любен Милчев, Управител на Мегадом ООД

Препоръка от Теси ООД

“Ценим високо работата на партньорите ни от Некст Консулт и благодарим за споделения опит. Некст Консулт ООД се превърна в предпочитан от нас бизнес партньор, на който можем да се доверим и да градим заедно бъдещето на нашата компания.“

Жечко Кюркчиев, Изпълнителен директор на Теси ООД

Препоръка от Примекс ЕООД

“Бихме искали да препоръчаме безрезервно Некст Консулт в областта на стратегическото бизнес консултиране на всички техни бъдещи клиенти и партньори.”

Георги Крумов, Управител на Примекс ЕООД

Препоръка от Гопет Логистикс ЕООД

“С тази препоръка бихме искали да изразим нашата благодарност към екипа на Некст Консулт за споделения опит и ценните насоки за развитие на Гопет Логистикс ЕООД. Удовлетвореността ни от работата с консултантския екип на Некст Консулт се потвърждава от желанието ни за дългосрочно сътрудничество и успешното реализиране на последващи взаимни проекти.”

Мая Борисова, Управител на Гопет Логистикс ЕООД

Препоръка от Филкаб АД

“Екипът демонстрира отлично познаване на бизнес процесите и добрите практики в индустрията. Считаме, че резултатът от работата на консултантите на Некст Консулт допринася за подобряването и оптимизирането на процесите във Филкаб.”

Нонка Черпокова, Финансов директор на Филкаб АД

Препоръка от Албена АД

“Считаме, че работата, извършена от екипа на Некст Консулт, е изключително полезна за компанията и препоръките допринасят за подобряване на процесите по УЧР в “Албена” АД. Високо ценим опита и професионализма на членовете на екипа на Некст Консулт и препоръчваме фирмата като стабилен и предпочитан от нас партньор.”

Славчо Гигов, Заместник директор „Бизнес развитие“ в Албена АД

Препоръка от Сико Транс ООД

“Считаме работата, извършена от Некст Консулт, за изключително полезна за Сико Транс ООД и изразяваме желание за дългосрочно сътрудничество с компанията за реализирането на съвместни проекти.”

Кольо Дойнов, Управител на Сико Транс ООД

Препоръка от Булметал ООД

“Членовете на екипа на Некст Консулт демонстрираха висок професионализъм и познания при представянето на конкретна инициатива и стратегия за успешното й внедряване, като всички препоръки бяха съобразени със спецификата на нашия бизнес и конкретните цели на компаниятa.”

К. Атанасов, Управител на Булметал ООД

Препоръка от Каолин АД

“Членовете на екипа на Некст Консулт демонстрираха високи познания и професионализъм при изготвянето и представянето на препоръки за автоматизация и интеграция на дейностите по отчитане на производството, както и план за внедряването им, съобразени със спецификата на нашия бизнес. Удовлетворени сме от работата си с екипа на Некст Консулт и потвърждаваме желанието си за продължително сътрудничество и в бъдеще.“

А. Ангелова-Тумбева, Изпълнителен директор на Каолин АД

Препоръка от Тед Бед ЕАД

“По време на проекта консултантите на Некст Консулт демонстрираха, както отлично познаване на бизнес процесите в нашата индустрия, така и добри бизнес практики при избор и внедряване на система от висок клас. Окончателният резултат е, че системата бе внедрена в срок и бюджет, като считаме проекта за 100% успешен, носещ максимална добавена стойност за нас.“

Петър Паяков, Мениджър по качеството в Тед Бед ЕАД

Препоръка от Гопет Логистикс ЕООД

“Работата и резултатите на Некст Консулт надминаха очакванията ни и вярваме, че успешното ни партньорство ще продължи и в бъдеще. Препоръчваме Некст Консулт заради техния опит и методи, по които те прилагат експертизата си към специфичната бизнес ситуация.”

Мая Борисова, Управител на Гопет Логистикс ЕООД

Препоръка от Соларис 999 ЕООД

“Изключителният професионализъм и опит в областта на бизнес консултирането, което показаха консултантите от Некст Консулт в работата си по този проект вече показа своите първи резултати и затвърди нашите безупречни впечатления за високия професионализъм, опит, познания и умения.

С тази препоръка бихме желали да изразим нашата благодарност към екипът на Некст Консулт за споделеният опит и ценните насоки за развитието на Соларис 999, както и да дадем нашите безрезервни препоръки на всички техни бъдещи клиенти и партньори.”

Петър Цанов, Управител на Соларис 999 ЕООД

Препоръка от Примекс ЕООД

“Професионализмът на членовете на екипа на Некст Консулт, демонстрирания опит в стратегическото планиране и постигнатите резултати, потвърдиха отличната репутация на компанията. Удовлетворението ни от работата с Некст Консулт се потвърждава от желанието ни за повторно сътрудничество и бихме препоръчали компанията като стабилен и надежден партньор.”

Георги Крумов, Управител на Примекс ЕООД

Препоръка от Фортуна-Ком ООД

“Считаме, че работата извършена от тях, ни бе особено полезна и препоръките ще допринесат за цялостното оптимизиране на процесите във Фортуна Ком. Удовлетворението от работата ни с консултантския екип на Некст Консулт се потвърждават от желанието ни за дългосрочно сътрудничество и успешното реализиране и на други съвместни проекти.”

Емил Кабакчиев, Управител на Фортуна Ком ООД

Препоръка от Транскапитал ЕООД

“Желанието ни за дългосрочно сътрудничество с Некст Консулт потвърждава нашата удовлетвореност от работата им и желанието ни за успешното реализиране и на други съвместни проекти. Ценим високо професионализма на всички членове на екипа на Некст Консулт и споделените опит и знания с нашия екип.”

Александър Чакъров, Управител на Транскапитал ЕООД

Препоръка от Соларис 999 ЕООД

“В резултат от работата на Некст Консулт, успяхме да получим реална представа за дейностите по проекта, както и допълнителна увереност за успешното му и навременно приключване. Считаме, че работата извършена от Некст Консулт, ни бе особено полезна и препоръките ще допринесат не само за успешното приключване на проекта, но и за бъдещи подобрения, както във функционалностите на системата така и в бизнес процесите на компанията.”

Петър Цанов, Управител на Соларис 999 ЕООД

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ