Методология 20 Ключа 

Японската методология 20 Keys ® е базирана на принципите на Lean трансформацията, която лесно и ефективно може да преобрази компаниите и да ги направи по-успешни и ориентирани изцяло към клиента.

От края на 2013-та година Некст Консулт е официален представител на PPORF Development Institute Inc. и в частност методологията 20 Keys ® за България. В тази връзка в края на ноември миналата година се проведе събитие на тема Lean трансформация, организирано от Некст Консулт със специален гост-лектор президентът на PPORF Development Institute Inc. – д-р Йоши Кобаяши, който разказа за методологията и даде реални примери за приложението ѝ по света.

20 Keys ® е управленска система, която систематично подобрява важни аспекти на производствената дейност като качество, разходи, доставки, безопасност на труда и етични норми в компанията (познати като QCDMS). Това е възможно посредством прилагането на 20 елемента от Кайзен идеологията за трансформация на фирмената култура от най-ниското до най-високото ниво в йерархията.

ПОЛЗИ

По-добре

Производство с по-малко грешки, по-малко преработка, по-високо качество на продукцията.

По-бързо

Намаляване на времето от получаване на клиентска поръчка до доставка.

По-евтино

Постигане на ефикасност – по-малко загуби на материали, други ресурси и време.

Резултати от прилагане на LEAN методологията 20 Keys® в производството

180%

Повишаване на производителността

84%

Намаляване на дефектите

98+%

Удовлетвореност на клиентите

Системата 20 Ключа е представена в повече от 35 страни и внедрена в над 700 компании по целия свят, което потвърждава нейната ефективност в различни култури, индустрии и икономически условия.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ