Дигиталната трансформация е не само оптимизация в маркетинг аспект, а цялостен поглед и отношение към персоналното клиентско изживяване.

Некст Консулт предлага цялостни решения в областта на дигиталната трансформация на компаниите – от дефинирането на стратегия през маркетинг на съдържанието, e-mail маркетинг и др. до управление на дигитални канали.

Екипът ни притежава компетенции и опит в дефинирането на стратегически маркетинг цели и изпълнение на маркетингови кампании за български и международни компании от различен мащаб.

Тенденции в дигиталния свят

digital-stats

Ползи от дигиталната трансформация

Дигиталният маркетинг обхваща маркетирането на продукти и услуги посредством дигитални технологии, основно Internet, но също мобилни телефони, дисплей реклами и всеки друг дигитален носител.

Дигиталните маркетингови активности включват SEO, SEM, маркетинг на съдържанието, маркетинг на социалните мрежи, e-mail директен маркетинг, e-commerce, e–books, дисплей и всяка друга форма на дигитални медии. Не-Internet канали са мобилни телефони (SMS и MMS), обратни позвънявания и on-hold мобилни обаждания. Разпространението на информацията може да се случи по множество канали – блогове, YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest и широк спектър от други платформи.

Прилагането на дигитален маркетинг позволява на компаниите да представят своите продукти и услуги по нов, високоефективен начин, като носи и допълнителни ползи за тях:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ