Подобрете ефективността на търговския си екип със

Salesforce Sales Cloud

Sales Cloud помага на търговците да печелят повече сделки посредством набор от инструменти, които увеличават производителността и поддържат търговската фуния с качествени потенциални клиенти – без необходимостта да поддържате софтуер и хардуер, и без ограничения в скоростта.

ПОЛЗИ

Сключвайте повече сделки

Проследявайте цялата информация за клиента на едно място. Управлявайте сделките ефективно, като поддържате информaция за техния напредък и взаимодействията с клиента.

 • Управление на профили и контакти – Осигурете си цялостен поглед върху вашите клиенти, включително история на дейностите, ключови контакти, проведена комуникация и вътрешни дискусии. Достигайте до ценна информация като проследявате активностите на вашите клиенти в социалните мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn и други) – директно от Salesforce.
 • Управление на сделки – Поддържайте информация за всички детайли на сделките, по които работите – продукти, оферти, конкуренти, етап, напредък и други. Останете в пряк контакт с хората и информацията, важни за осъществяването на всяка продажба.
 • Сътрудничество при продажби – Възползвайте се от възможността за споделяне на ценна информация между всички търговци, като използвате вътрешната социална мрежа на Sales Cloud – Chatter.
 • Ценообразуване и офериране – Генерирайте оферти, договори и фактури лесно и бързо, подобрете прогнозирането на продажбите, управлявайте събираемостта на вземанията.

Привличайте повече потенциални клиенти

Повишете ефективността на маркетинговите кампании, генерирайте качествени потенциални клиенти, проследявайте процеса по тяхната оценка.

 • Управление на потенциални клиенти – Проследявайте потенциалните си клиенти от момента на тяхното откриване до сключването на сделка. Използвайте данни от вече осъществените сделки, за да взимате информирани маркетингови решения за това къде да инвестирате вашия маркетингов бюджет.
 • Автоматизация на маркетинга – Създавайте, внедрявайте и управлявайте ефективни маркетингови кампании. Вашите търговски и маркетингови екипи имат възможност да си сътрудничат при генерирането и оценката на потенциални клиенти, да съкратят цикъла на продажбите и да отчитат приноса на всяка една маркетингова кампания.
 • Ценна търговска информация – Посредством Data.com вие раполагате с нужната информация да идентифицирате ключовите служители на клиента и да затваряте сделки по-бързо. Data.com повишава ефективността на маркетинговите и търговските екипи.
 • Управление на партньори – Подсилете партньорската си мрежа с помощта на т.нар. Partner Community. Свържете се директно с партньорите си, за да споделяте информация за общи цели, задачи и дейности в сигурна и удобна среда.

Увеличете продуктивността

Автоматизирайте търговските процеси, интегрирайте вашите имейли, синхронизирайте документацията си и работете в движение.

 • Управление на потенциални клиенти – Проследявайте потенциалните си клиенти от момента на тяхното откриване до сключването на сделка. Използвайте данни от вече осъществените сделки, за да взимате информирани маркетингови решения за това къде да инвестирате вашия маркетингов бюджет.
 • Мобилен достъп – Мобилното приложение Salesforce1 превръща вашето мобилно устройство в преносим офис. През него можете да водите разговори, да отговаряте на потенциални клиенти и запитвания за нови търговски възможности, както и да проверявате информация под формата на справки и графики, без значение къде се намирате.
 • Автоматизиране на процеси – Автоматизирането на работните потоци и процесите по одобрение в Sales Cloud става лесно и бързо, като се използват инструменти за „плъзгане и пускане” (drag and drop), без да е необходимо писането на програмен код.
 • Имейл интеграция – Със Sales Cloud имате възможност да синхронизирате вашите контакти, събития, задачи и имейли между Salesforce и имейл приложенията, които ползвате (напр. Outlook, Gmail).
 • Споделяне и синхронизация на файлове – Със Sales Cloud е по-лесно да споделяте и публикувате файлове с вашите колеги и да проследявате съдържанието им в реално време. Търсенето на документи в системата става изключително бързо и удобно, можете дори да се абонирате за получаване на известия, когато бъдат направени промени по вашите документи.

Взимайте информирани решения

Достъпвайте актуална информация за всички ключови търговски показатели и дейности с един поглед. Подобрете прогнозирането на продажбите.

 • Справки и табла – Справките ви позволяват да преглеждате агрегирана информация за представянето на компанията ви, а таблата представят в графичен вид тези данни в реално време.
 • Прогнозиране на продажбите – Следете прогнозите за продажби на всеки търговец в реално време, бързо и лесно. Sales Cloud ви позволява да прецизирате прогнозите на всеки търговец, за да достигнете до възможно най-реална оценка на потенциалните продажби за разглеждания период.
 • Управление по територии/региони – Sales Cloud позволва сегментиране на търговската дейност на териториален принцип. Това ви позволява лесно и бързо да извеждате прогнози за продажбите за всяка територия или регион.
 • Sales Wave Analytics – Иновативно приложение за анализ и визуализиране на данни, напълно интегрирано със SalesCloud, което ви позволява да разкриете нови възможности за растеж на вашия бизнес.

Нашите услуги

Консултиране и анализ на бизнес изискванията

Конфигуриране на Salesforce

Поддръжка

Разработване

Оценка и подобрение

Демонстрации

Обучения

Миграция на данни

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ