Извлечете максимума от Вашият Salesforce, като го интегрирате с други информационни системи и добавите допълнителни функционални разширения.

Интеграции с други системи са необходими при почти всяко внедряване на Salesforce. Некст Консулт разполага със значителен опит в интеграцията на Salesforce с други бизнес системи като SAP, Axapta и т.н.

Некст Консулт помага на своите клиенти да интегрират Salesforce с инструменти от така наречените “трети страни” (като Salesforce за Outlook, MailChimp и т.н.). Тези инструменти са лесни за интегриране и в същото време гарантират увеличаване на продуктивността и подобряване на възприемането на системата от страна на потребителя.

ПОЛЗИ

Разполагайте с 360-градусов изглед на клиента

Достъпвайте релевантните данни за клиентите, генерирани от всички информационни системи на компанията директно в Salesforce.

Поддържайте актуални и верни данни

Синхронизирайте данните между различните системи, за да разполагате с актуална и вярна информация.

Подобрете сътрудничеството

Потребители на отделните системи имат възможността да си взаимодействат по-организирано и синхронизирано, с което подобряват продуктивността си.

Увеличете продуктивността

Инсталирайте допълнения към Salesforce (add-ons), за да допълните функционалностите на системата и да подобрите възприемането на системата от потребителите.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ