Salesforce.com Партньор

LOGO-Next


+

SF-gold

Некст Консулт е партньор и риселър за България на salesforce.com: най-иновативното облачно CRM решение за маркетинг, продажби и обслужване на клиенти.

Некст Консулт предлага консултиране, внедряване и поддръжка на Salesforce.com и е изпълнил множество успешни Salesforce проекти в големи международни и местни компании.

Благодарение на статуса си на официален Salesforce партньор, Некст Консулт предлага на своите клиенти всички Salesforce решения (като Sales Cloud, Marketing Cloud – Pardot, Service Cloud, Analytics Cloud и др.), както и специфични решения за конкретни индустрии на база на платформата Salesforce.com.

Некст Консулт разполага със Salesforce Premier Success Support, което осигурява денонощна поддръжка, незабавна реакция, както и достъп до екипа програмисти на Salesforce в случай на необходимост.

За Salesforce

gartner
CRM система # 1 в света

Salesforce е глобалният лидер по пазарен дял сред софтуерните CRM решения. Анализаторите от Gartner също отреждат първо място на Salesforce в няколко CRM категории – автоматизация на продажбите, автоматизация на процесите по обслужване на клиенти, CRM решения за големи и средни организации.

forbes
Най-иновативната компания в света

Salesforce е определена от Forbes за най-иновативната компания в света във всички индустрии в продължение на четири поредни години. Salesforce също така се нарежда сред десетте най-бързо развиващи се софтуерни компании в света.

Пионер в „Софтуера като услуга“ (SaaS)

През 1999 г. Salesforce е първата компания в света, която възприема модела за разработване на бизнес приложения в “облака”. Благодарение на това клиентите на Salesforce не трябва да поддържат софтуер и ИТ инфраструктура – системата е изцяло достъпна онлайн през браузър или мобилно приложение, докато софтуерът и данните се поддържат централизирано на сървърите на Salesforce.

Осъществете връзка с клиентите си по изцяло нов начин

Платформата на Salesforce е ориентирана изцяло към това да помага на компаниите да достигат до своите клиенти по един изцяло нов начин – да осъществяват персонализирана връзка по всички комуникационни канали, да взимат по-разумни и по-обосновани решения по отношение на всеки индивидуален клиент. Всичко това е възможно със Salesforce от всяка точка на света в реално време.

Salesforce продукти

Sales Cloud

Service Cloud

Marketing Cloud

Pardot

Community Cloud

Analytics

Force.com Platform

IoT Cloud

Клиенти в България

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ