Осигурете отлична грижа към клиента с

Salesforce Service Cloud

От софтуер за кол центрове до клиентски портали за самообслужване, Service Cloud подобрява обслужването на вашите клиенти с по-отзивчива, по-интуитивна и по-гъвкава поддръжка, която предвижда нуждите на клиента – без необходимостта да поддържате софтуер и хардуер, и без ограничения в скоростта.

ПОЛЗИ

Разрешавайте случаите по-бързо

Помогнете на вашите сътрудници по поддръжката да решават проблемите на клиентите по-бързо, като им предоставите правилните инструменти.

  • Lightning конзола – Lightning конзолата на Service Cloud предоставя в рамките на само един екран цялата информация, от която се нуждаят вашите сътрудници по поддръжка. Сътрудниците управляват отделните клиентски случаи и истории по-бързо, наблюдават работните табла, без да е необходимо превключване на екрани.
  • Live Agent – Live Agent е онлайн инструмент, който позволява на клиента да комуникира със сътрудниците по поддръжка на вашата компания по интернет. Благодарение на Live Agent вашите сътрудници имат възможност да предоставят денонощно обслужване на клиентите.

Интелигентно самообслужване

Осигурете възможност на клиентите си да достигат сами до отговорите на своите въпроси чрез поддържане на т.нар. „Помощни статии“.

  • Общности – Общностите дават достъп на вашите клиенти до портали за самообслужване и дискусионни форуми, в които могат да получат отговори на своите въпроси бързо и по всяко време. Нещо повече – общностите увеличават ангажираността на клиентие с вашата компанията и по този начин ви помагат да спечелите лоялността им в дългосрочен план.
  • Knowledge – Дайте възможност на клиентите си сами да си помогнат и насърчете сътрудниците по поддръжката да работят по-интелигентно с лесен достъп до статии, често задавани въпроси, и колективната мъдрост на Общността.

Персонализирана клиентска поддръжка

Правете клиентите си винаги щастливи, като съобразявате грижата за тях спрямо личната им история и предпочитания и  техническият случай по поддръжка.

  • Snap-ins – Snap-ins позволява интегрирането на Salesforce функционалности като Knowledge, Управление на клиентските случаи, Live Agent и SOS video chat – всички тези приложения работят синхронизирано с цел предоставяне на персонализирана клиентска поддръжка.
  • Service Wave Analytics – Service Wave Analytics подпомага сътрудниците по поддръжката да предоставят персонално преживяване на всеки клиент.

Поддръжка от всяка точка

Доставяйте първокласно обслужване на клиентите си по всички ползвани от тях канали – от социалните мрежи до текстови съобщения.

  • Светкавично обслужване на място при клиента – Регистрирайте задачи за поддръжка, изпращайте правилния техник за съответната задача и контролирайте изпълнението.
  • Разпределяне на задачите в много посоки (Omni Routing) – Чрез Omni routing задачите се разпределят към най-подходящия свободен служител. По този начин задачите винаги се възлагат на човек с необходимия набор от умения за решаване на даден проблем.
  • Обслужване на клиентите в социалните мрежи – С инструментите за поддръжка на Service Cloud, вашият екип може да създава, редактира и проследява ефективността на фирмената комуникация в повечето социални платформи.

Нашите услуги

Консултиране и анализ на бизнес изискванията

Конфигуриране на Salesforce

Поддръжка

Раработване

Оценка и подобрение

Демонстрации

Обучения

Миграция на данни

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Най-добрите практики за Вашия бизнес.

ЗАПИТВАНЕ